Subscribe to Posts
Subscribe to Comments
zzzz
.

PETEK MARKETİNG SİSTEMİ NEDİR ?

Gönderen Adamın Biri On 10/01/2008 06:13:00 ÖÖ 0 yorum
PETEK MARKETİNG SİSTEMİ NEDİR ?

Nisan 2009 tarihinde sizlere merhaba diyen PETEK Marketing, 10,000' in üzerinde kayıtlı üyesiyle hızla büyümektedir. Sektöründe bir ilke imza atarak Network sistemlerine yeni bir boyut kazandıran PMS' nin benzersiz kazanç sistemi ile çok ciddi gelirler elde edebileceksiniz.

1.Dünyada ilk defa uygulanan üyelik primi sayesinde 250.000 TL'nin üzerinde bir gelire sahip olabilirsiniz..


2.Her ay ürün alma zorunluluğu gibi bir aktiflik şartı kesinlikle yok. Sizlere gönderdiğimiz katalogdan satışınızı yapar ve sadece sattığınız ürünün siparişini verirsiniz. Dolayısıyla SIFIR RİSK ile çalışırsınız..

3.10.000 i aşan ürün çeşidiyle ve bu ürünlerin hayatta zorunlu olarak kullandığımız ürünler olması sebebiyle sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılarken bile ciddi gelirler elde edebilirsiniz.


4.Bir ay içinde yapılan cirodan hesaplanan prim,bir sonraki ayın 10 ila 15 arasında ödenir.


5.Ürünler günlük hayatta kullanılan ve sirkülasyonu hızlı olan ürünler olması sebebiyle satışınız kolaylaşır.. Üstelik %25 ile %50 arasında ciddi bir satış primi elde edersiniz. Bunun yanında ekibinizdeki cironuza göre de %25' e kadar bir prim elde edebilirsiniz.


6.PMS' nin fiyat politikası gereği her ürün grubunun ekonomik alternatifleri mevcut olduğundan, belli bir kesime değil her gelir tabakasındaki müşteriye hitap edebilirsiniz. Herkesin kullandığı ürünü her kesimin bütçesine göre satışını gerçekleştirebilirsiniz..


7.Türk firması ve tamamen yerli bir sermaye...



NASIL BİR İŞ İMKANI ?

Sistemimiz kazan-kazandır ilkesini temel alan ve oldukça kazançlı bir sistemdir. PMS ile çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyecek ve ekonomik özgürlüğün tadını çıkaracaksınız. Herkes 3 üye yapamayabilir. Ancak bazı üyeler rahatlıkla, 3 değil 8-10 tane üye yapacaklar. Sistem bu şekilde kendisini dengeleyecektir. Kazanç elde ettikçe, sisteme daha da çok sarılacaksınız ve bu şekilde geliriniz de sürekli artacak.
PETEK Marketing organizasyonda 4 koldan kazanç sağlarsınız. Şimdi kazanç sisteminizi maddeler halinde inceleyelim.



KAZANÇ SİSTEMİ

1. Üyelik primi
2. Yapılacak satışlardan elde edilecek kar. %25 ( Sıcak Satış )
3. Grup cirosundan kazanılan prim.
4. Liderlik Primleri (Elmas seviyesi)



ÜYELİK PRİMİ

Üyelik priminde yaptığınız her üyeden

- 1. ve 2. kademeden 4 TL

- 3. kademeden 6. kademeye kadar 3 TL

- 7. kademeden 10. kademeye kadar 2 TL

- 11. ve 12. kademede 1 TL

kazanırsınız.

Basit bir örnekle açıklayacak olursak:

Diyelim ki sistemimize girdiniz ve bir aylık bir çalışma yaptınız. Ay sonunda toplam 3 tane üye buldunuz. Ve sizin sisteme kattığınız herkeste sadece 3'er üye buldu. Bu durumda yalnızca üyelik priminizden kazanacağınız priminizi hesaplayalım:

1. ay siz 3 üye yaptınız ve 3x4 =12 TL kazandınız.

2. ay 3 üyenizde 3er üye yaptı ve toplamda 3x3=9 üyeniz oldu.
Kazancınız ise 12x4=48 TL

3. ay 9 üyede 3er tane üye yaptı toplamda 9x3=27 üyeniz oldu
Kazancınız ise 27x3=81 TL

4. ay 5.ay 6.ayda aynı şekilde geliriniz katlanarak devam edecek ve 10. ayın sonunda o ayki kazancınız tam 68,910 TL

12 ay boyunca kazandığınız toplam primse 278,862 TL olur.



PERAKENDE SATIŞ KARI

PMS’de sadece üye yaparak değil, ürünlerimizin satışını gerçekleştirerek de %25 ile %50 arasında bir satış kârı sağlayabilirsiniz. Bunun yanında standart üyelik paketi satıp o kişiyi de sisteme katmanız sizin kazancınızı katlayacaktır. Çünki üyelerinizin de yaptığı her satıştan veya sisteme kattığı her üyeden size prim gelecektir.

Bu kazanç kolumuzun ana mantığı birebir satış yaparak sıcak para akışı sağlamanızdır.

Burada sizin için hiçbir risk söz konusu değildir. Sistemimizde hiçbir şekilde her ay ürün alma zorunluluğu yoktur. Sadece sattığınız ürünün alımını gerçekleştirirsiniz. Dolayısıyla elinizde ürün kalma riski yoktur.

Diğer önemli bir avantajınız ise sattığınız ürünlerin yaşlısından gencine yani 7 den 70’e her kesime hitap etmesidir. Sistemimizin yine diğer sistemlerden en büyük farklarından biriside belli bir gelir seviyesinin üzerindeki kesime değil her gelir tabakasındaki insana ürün satışı yapabilmenizdir. Sisteme koyduğumuz ana kalemlerin çoğunda ekonomik ürün gruplarımız mevcut.. Yani sonuç olarak herkesin kullandığı ürünleri ,herkesin bütcesine göre satışını yapıyorsunuz.. Dolayısıyla bu ürünleri satamayacağınız hiçbir kimse yok..



GENEL EKİP CİROSUNDAN AYLIK PRİM

Burada sürekli bir kazanca kavuşacaksınız. Bütün ekibinizde toplanan aylık ciroya göre sizde kazanç elde edeceksiniz. Üyelik primleri 12 alt kademenize kadar gelir, ancak burada ekip cironuz belirlenirken kademe sınırlaması konulmaz. Sınırsız alt kademenizden size prim yansır. Üyelerinizin her birinin aldığı toplam malın oluşturduğu ciroya göre siz de %2 ila %25 arasında performans primi hak edersiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz şirketimzin performans prim tablosu size kademenizi ve hakettiğiniz primi gösteren tablodur.



Burada vermiş olduğumuz; şirketimizin performans prim tablosu size kademenizi ve hak ettiğiniz primi gösteren tablodur. Peki, bu tablonun anlamı nedir bu tablodan kazancımı nasıl hesaplayabilirim. Bunları detaylarını inceleyeceğiz öncelikle şunu belirtelim ki kazanç kolunuz sisteminizin asıl yapısını oluşturmaktadır. Burada sürekli bir artan gelire sahip olursunuz sizin yaptırdığınız her üye onların yapacakları her üye ve o üyelerin üyelerinin de yapacağı her üye bu şekilde altınıza doğru gittikçe büyüyen bir ekibiniz olacak bu ekipten herhangi bir tanesi satış için yada kendi ihtiyacı için ürün aldığında bu sizin ekip cironuzu oluşturacak ve bu cironuz Performans Prim Tablosunda hangi kademeye denk gelirse o primi hak edeceksiniz. Burada aradaki farklar alınarak en alt kademeden başlayıp üste doğru adaletli bir şekilde primler dağıtılmaktadır. Yani en tepedeki üyeler her zaman çok kazanır mantığı kesinlikle yoktur. Şimdi bir örnekle bu kazanç kolunuzdaki gelirinizi de inceleyelim.



Bu durumda Fatma hanımın grup cirosu 34.000 TL' dir eline geçen toplam prim 1.340 TL'dir.

Dilek hanımdan hak edilen prim=480 TL
Atakan beyden hak edilen prim=360 TL
Neslihan hanımdan hak edilen prim=500 TL

Eğer Fatma hanım kendisine fazladan iki yatay daha yapsaydı alacağı prim daha çok olacaktı.

Örnek: Dilek hanım + Atakan bey + Neslihan hanım,bunların dışında yapılan 2 üye;
Gülşen hanım=yapılan ciro 1500 TL
Mehmet bey=yapılan ciro 3000 TL
Yansıyan prim Gülşen hanımdan 225 TL,Mehmet beyden 330 TL dir.budurumda Fatma hanımın kazancı 1895 TL'dir. Üyeler bu durumda kendine sınırsız üye kaydı yapabilirler. Yapılan her üye fazladan kazanç demektir.
Fatma hanımın kazancının dışında üye yaptığı insanlarda prim kazanacaklardır. Her üye ay sonu çıkarmış olduğu cironun miktarına göre prim almaya hak kazanır.



Dilek hanımın toplam kazancı 300 TL
1. üyeden 2000 TL=120 TL
2. üyeden 3000 TL=90 TL
3. üyeden 1000 TL=90 TL



Atakan beyin toplam kazancı=960 TL
1.üyeden=300 TL
2.üyeden=360 TL
3.üyeden=120 TL
4.üyeden=180 TL



Neslihan hanımın toplam kazancı=795 TL
1.üyeden 225 TL
2.üyeden 210 TL
3.üyeden 135 TL
4.üyeden 225 TL



LİDERLİK PRİMLERİ

Alt gruba destek veren sponsor daima kazanır, kazanırkende kazandırmaya devam eder.

Elmas sponsor olan Fatma hanım, üyelerine desteğini vererek daha da fazla kazanmaya devam eder. Devamında nasıl bir gelir elde edilir bakalım:

25.000 TL ciro çıkaran Fatma hanım elmas ünvanını almıştır. Rozet takılması ve onore edilmesi için firmamız Fatma hanımın bulunduğu şehirde bir seminer yapar verilen vaatleri yerine getirir.

Kendine bağlı direkt yataylarından biri de elmas seviyesine (25.000 TL) geldiğinde Fatma hanımın yan dallarından mutlaka 8.000 TL çıkarması lazım. Elmas adayları olursa hem kendi hemde adayları tarafından süper gelirlere imza atabilirler.



1. Elmasını çıkaran üyemiz 300 TL sabit prim almaya hak kazanmıştır. (bir yıldızlı elmas ünvanını kazanır, rozetini alır)

2. Elmasını çıkaran üyemiz 500 TL sabit prim almaya hak kazanmıştır. (iki yıldızlı elmas ünvanını kazanır, rozetini alır)

3. Elmasını çıkaran üyemiz üçüncü 500 TL sinide almaya hak kazanmıştır. (üç yıldızlı elmas ünvanını kazanır, rozetini alır.)

4. Elmasını çıkaran üyemiz dördüncü kez 500 TL sinide almaya hak kazanmıştır. (dört yıldızlı elmas ünvanını kazanır, rozetini alır.)

5.Birinci elmasından sonra ikinci elmasını çıkaran liderimiz,birinci elmasından aldığı 300 TL yi 500 TL ye çıkarmış olur.

Dört yıldızlı elmas olan liderimiz artık 2000 TLsabit prim almaya hak kazanmıştır. Demek oluyor ki dört yıldızlı elmas liderimiz kendine yeni yeni üyeler yapıp onları büyütmek için çaba sarfetmeye zaman bulacaktır.

Firmamız PMS tarafından verilen prim haricinde, kampanyalar, bonuslar, ödül primler aşağıdaki şemada gösterilmiştir:



1-Fatma hanımın kendisi elmas olduktan sonra bunu 3 ay koruduğunda 1000 TL lik ödül prim almaya hak kazanır.

2- kendine bağlı direkt yatay olan üyeninde elmas (25.000 tl) olması halinde Fatma hanım bedava bir hat ve telefon almaya hak kazanmıştır.

3- ikinci elmasını çıkaran Nevşehir kozaklıda ve 5 yıldızlı bir otelde 2 kişilik 3 gün tatil(0-7 yaş çocuk götürülebilir.)

4- üçüncü elmasını çıkaran Nevşehir kozaklıda 5 yıldızlı bir otelde 1 hafta ailecek tatil yapma hakkını kazanacaktır. (gitmek istemeyen üyelerimiz firmadan tatil için ayrılan parayı alır.)



ÖDEMELER

Üyelik primleriniz, her hafta pazartesi günü 25 TL ve üzeri olduğunda hesabınıza yatar. Ekip ciroları her ayın 1'i ile 31'i arasında hesabınızda birikir, bu cirolardan hak edilen prim ise bir sonraki ayın 10'u ila 15'i arasında vermiş olduğunuz banka veya PTT hesap numarasına yatar.

-----------------------------------------------------
Petek Marketing resmi web sitesinden alıntıdır.

http://www.petekmarketing.com

Fatih Mah. Kanal Cad. Efe Apt. No: 75 / A TÜRKİYE Kocasinan / KAYSERİ

Tel: 0352 231 14 84-94 - FAX 0352 231 14 83

PETEK-BAKIRTAŞ MANİFATURA İÇ GİYİM SAN VE TİC.LTD.ŞTİ PetekMarketing

| edit post
zzz

NM VİDEO ANLATIM

PABLO VE BRUNO

BİYOGRAFİ

Vijay Eswaran 7 Ekim , 1960'da malezyada doğmuş, malezyalı bir işadamıdır. QI grubunun yürütmeyle ilgili kürsü başkanıdır. QI Şirketinin merkezi hongkong ta bulunuyor.
Vijay Eswaran ayrıca bir yazar, konuşmacı ve daha çok hayırsever biri olarak tanınmaktadır. Network Marketing sisteminden elde edinilen kazancın bir kısmı ile, bir çok ülkede yardıma muhtac insanların ve öğrencilerin burs ihtiyaclarını karşılamak için kullandığı biliniyor.
Devamını Okumak İçin Buraya Tıklayın...

İzleyiciler