Subscribe to Posts
Subscribe to Comments
zzzz
.

QuestNet - Network Marketing

Gönderen Adamın Biri On 1/11/2009 06:58:00 ÖÖ
QuestNet Kurumsal

QuestNet, e-ticaretle birlikte pazarlama ağının gücünü kullanan uluslararası bir doğrudan satış şirketidir. Müşterilerimize oldukça çeşitli bir ürün portföyünün yanı sıra işletme gideri, stok ya da vitrin gibi gereksinimler olmaksızın kendi işini kurup işletmek isteyen insanlara kesin olarak kanıtlanmış bir iş fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, Bağımsız Temsilcilerimize (BT'ler), ister tam ister yarım zamanlı olsun, işlerini başarıyla yürütmeleri için Bilgi Teknolojisi bilgisi ve araçları da sağlıyoruz.

QuestNet, on bir yıl önce dünya genelinde insanlara dokunup, onların yaşamlarını değiştirme rüyasıyla kuruldu. Tüm bunları araştırmalarımız üzerindeki odağımızı kaybetmeden elde ettik. Bunu yalnızca kendisini kanıtlamış olan ticaret platformuna değil, fakat aynı zamanda kurumsal sosyal sorumluğumuza ve temelde yatan ilkemiz ola, Raise Yourself To Help Mankind (RYTHM)'e olan özenli bağlılığımıza borçluyuz .

Bugün Hong Kong'taki merkezle birlikte, dünya çapında hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülkelere yayılmış durumdayız.

Şirket Geçmişi

QuestNet faaliyetine 1998 yılında, JR Mayer Collection® markası altında, üstün kaliteli ve koleksiyoncuların ilgilisini çekebilecek numizmatik ürünlerle başladı. Kısa süre sonra, şirket, 2000 Sidney Olimpiyat Oyunları, 2004 Atina Olimpiyat Oyunları ve ardından da 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'na ait hatıra paraların dağıtımını yapma hakkını resmi olarak elde etti .QuestNet, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) beğenisi için özel hatıra para programları oluşturmaya başlamamızla birlikte, uluslararası düzeyde daha fazla tanındı.

QuestNet’in para ve madalyon markası JR Mayer Collections®, a çok geçmeden, bugün kalite, seçkinlik ve değeri temsil eden birinci sınıf bir markaya dönüşmüş olan Bernhard H. Mayer®marka saatler ve mücevherler katıldı. İsviçre Zürih'te bulunan bir İsviçre saati üreticisinin, QuestNet'in ana şirketi olan QI Ltdtarafından satın alınması, kurum içi tasarıma ve Bernhard H. Mayer® saatlerinin üretimine olanak tanıyacak biçimde saat yelpazesini güçlendirdi.

2005 yılında QI Ltd, İngiltere'de gelişmiş telekomünikasyon çözümleri ve teknolijisi sunmada güçlü bir geçmişe sahip İngiltere merkezli bağımsız bir telekomünikasyon hizmeti sağlayıcısını satın aldı. Bu yatırım, cep telefonları ve ekonomik internet tabanlı iletişim sunan In-Voice telekomünikasyon markası aracılığıyla sağlanan QuestNet'in birinci sınıf teknolojilerinden sorumlu hale geldi.

Ürün yelpazemizin daha fazla genişlemesi, QVI Club aracılığıyla tatil paketlerinin dahil edilmesini sağladı. 2006'da, QI Ltd tarafından Tayland'da bulunan Koh Samui'deki bir tatil yerine yapılan multimilyonluk yatırımın bir sonucu olarak, Prana Resorts & Spa, QVI Club Tatil Evleri listesine özel olarak eklendi. Prana, tamamen vejetaryen sağlık tesisleri zinciri olmak üzere kurulan ilk tatil yeridir.

2006 itibariyle, şirket tarafından satılan en popüler ürün grubu arasında olduğu kanıtlanmış olan ve Amezcua markasını taşıyan sağlık grubumuzu tanıttık. O zamandan beri, iki tane daha devrim niteliğinde marka tanıtıldı : Himalayan Crystal Collection™ ve Veloci-Ti titanyum mücevher. Her ikisi de sağlık ve enerji kavramını, yenilikçi zindelikle ilgili bakış açılarını zarif mücevher tasarımlarıyla birleştirerek bir adım ileri götürmektedir.

Özel lüks markalarımız, QuestNet'in gelişmiş çevrimiçi eStore sitesi aracılığıyla çevrimiçi satın alınabilir.

QuestNet bugüne kadar, ürün portföyünü, diyet ve beslenme takviyeleri, cilt bakımı ve kişisel bakımı da içeren yeni tüketim ürünleri yelpazesiyle genişletmiştir. Bu yeni tüketim ürünleri yelpazesi QShoppe adı verilen, perakende odaklı e-ticaret platformu aracılığıyla sunulmaktadır.

Referanslar

QuestNet'e katıldığımdan bu yana, kişiliğim önemli ölçüde değişti ve şirketin RYTHM misyonu beni harekete geçirdi. Beni motive ediyor.”

-I Made Sayoga
Endonezya




QuestNet işine başladıktan sonraki yaşamımı nasıl tarif edebilirim ki? Tek kelimeyle, "özgürlük" diyebilirim.”

-Asha Krishnan
Kenya



İşim Kanada'da hızla büyüyor ve bunu New York, San Francisco ve Hawaii'ye genişletmeye başladım. Şu anda kendimi tamamen bu işe odakladım. QuestNet, hayatımı çok daha iyi yönde değiştirme fırsatını gerçekten sundu."

-Lourdes Iledan
Kanada




2004 yılında QuestNet'e katıldığımda, herkesin dürüst ve bir amaca odaklanmış olduğunu gördüm. Bilgi ve eğitimi alıp, başarıya yönlendirildim. Bugün, QuestNet sayesinde başarılıyım.”

-Mohanad Al Fadhli
Abu Dabi




Bu işte geçirdiğim yalnızca bir yıldan sonra, bu platformun insanların potansiyellerini fark etmelerine yardımcı olduğunu gerçekten görebiliyorum... ve hepimiz, hayatımızda birçok gizli güce sahibiz.”

-Catherine Chai
Hong Kong



QuestNet, bana ve tüm dünyadaki insanlara, harika fırsatlar sundu. Bunun, benim için doğru iş olduğunu hemen anladım ve zaman kaybetmeden üye oldum. Şu anda, benim ve eşim için bir aile işi haline geldi.”

-Bahodirjon Tashpulatov
Özbekistan



In-Voice'u son dört yıldır kullanıyorum ve nesiller boyu da kullanacağım!"

-Belay Tefera
Etyopya


Kurumsal Bağlılık

Şirketimiz ve dünya çapındaki şubelerimiz, şirketin tüm üyelerince paylaşılan Vizyon, Misyon ve çeşitli Temel Değerlerle yönlendirilir:

Vizyon
“Vizyonumuz, doğrudan satış endüstrisinde, etik ticari çalışmalarda en yüksek standartlara sadık kalma sorumluluğuyla küresel lider olmaktır.”

Misyon
Raise Yourself To Help Mankind (RYTHM)
“Misyonumuz, girişimci fırsatlarla en yüksek kalitede ürünler sunarak ve RYTHM aracılığıyla küresel topluma katkıda bulunarak bireylere, potansiyellerine erişmelerinde ve amaçlarını gerçekleştirmede yardımcı olmaktır.”

Temel Değerler
QuestNet'in Temel Değerleri, H.E.D.S. kısaltmasıyla özetlenir.

Hizmet
"Tüm günlük iş operasyonlarımızda kendimizi başkalarına hizmet etmeye adıyoruz."

Ekip Çalışması
"Herkesin yararına olacak en iyi sonucu elde etmek için, ortak bir amacı olan bütünleşmiş bir ekip olarak birlikte çalışıyoruz."

Doğruluk
"Kendimizi ve tüm ticari ilişkilerimizi, olabildiğince doğrulukla yürütüyor, başkalarına karşı son derece dürüstçe ve içten gelen bir saygıyla yaklaşıyoruz."

Sonuç Odaklılık
"İster ticari faaliyetlerimizde ister yardım etkinliklerimizde olsun, kendimizi, önemli paydaşlarımız olan şirket, Bağımsız Temsilcilerimiz, müşterilerimiz, hissedarlarımız, çalışanlarımız ve toplumun daha geniş bir bölümü için en iyi sonuçlara ulaşmaya adarız."

Profesyonel Pazarlama

QuestNet için esas olan etik pazarlama uygulamalarına bağlı olmak ve bunları teşvik etmektir. QuestNet'in Vizyon ve Temel Değerlerinde açık biçimde belirtilen (ve kesinlikle uyulan) etik pazarlama, ticari ilişkiler yürütülürken ve Bağımsız Temsilcilerimizin davranışlarında görülen en önemli bakış açısı olarak dikkate alınır.

Herkese açık Etik Kurallarımız bulunmakta olup tüm BT'ler, işe katılmalarının ardından etik pazarlamaya bağlılık taahhüdü imzalamak zorundadır. QuestNet, şirketin BT'lerine sektöre yönelik tavsiyeler ve etik pazarlama kılavuzları sunan hukuk ve doğrudan satış uzmanlarıyla desteklenir.

Etik olmayan işletmeciler yüzünden sıklıkla suçlanan bir sektörde, şeffaf ve meşru çalışmaların yol göstericisi olmak ve tüm BT'lerimizin, QuestNet adını temsil ederken tutarlı ve etik davranış şeklini benimsemelerini teşvik etmek için çaba gösteririz. İşinizdeki uzun süreli büyüme ve istikrarın, etik pazarlama kültürü oluşturmakla başarılabileceğine inanıyoruz.

Sponsorluklar

Asya Futbol Konfederasyonu
Şampiyonlar Ligi 2009-2012 Resmi Doğrudan Satış Destekçisi


AFC Şampiyonlar Ligi futbol efsanelerinin yazıldığı bir platformdur. Asya futbolunun tarihiyle ilgili kitaplar unutulmaz goller, üstesinden gelinen zorluklar ve bu oyuncuların en iyinin en iyisi olduğunu kanıtlayan sahadaki başarılarılarıyla doludur.

Futbol sahasında, kararlılık güçlü ve motive edicidir. Heyecan gerçek ve coşturucudur. Tutku güçlü ve değerlidir. Başarı gerçek ve ulaşılabilirdir.Doğrudan satış da bundan farklı bir şey değildir.

AFC Şampiyonlar Ligi'nin futbol şampiyonları için bir okul ve üstünlüklerini gösterdikleri bir vitrin olması gibi, QuestNet dünyanın istediğini elde eden girişimcileri arasındaki performans platformudur. Futbol oynayan benzerleri gibi QuestNet Bağımsız Temsilcileri de büyük düşünüp, en üst düzeyde performans gösterip, sonuçta en iyiyi elde ederler. Çalışırken diledikleri, onlara heyecan veren yaşam tarzını sürdüren QuestNet Bağımsız Temsilcileri de, futbolcular gibi sevdikleri işten para kazanırlar.

AFC Şampiyonlar Ligi 2009 sezonu kahramanlar yaratacak. Seçkin bir performans sergileyecek. Asya'nın en kaliteli futboludur. AFC tarafından sunulur ve QuestNet tarafından resmi olarak desteklenir.

Kurumsal Sosyal Sorumluluk

QuestNet, kuruluşundan bu yana hayır etkinliklerinde güçlü bir vakıf kurmuştur. İyi bir şirket olarak sorumluluklara olan bağlılığımız, QuestNet'in ana şirketi QI Ltd.'nin kurumsal sosyal sorumluluk kolu olan RYTHM Vakfı tarafından desteklenen girişimler aracılığıyla ortaya çıkarılmaktadır.

RYTHM Vakfı
İnsanlığa Yardımcı Olmak İçin Kendini Yetiştir-Raise Yourself To Help Mankind ifadesinin kısaltılmasından türetilen RYTHM Vakfı, QI Ltd.'nin ve QuestNet'i de içeren Şirketler Grubunun üzerine kurulduğu temellerden daha iyisini ortaya koymak için oluşturuldu. RYTHM, Grup içindeki tüm çalışmaların değerlendirmesidir; Vakıf, bu ruhun temsilcisidir ve QI Şirketler Grubu'nun ana misyonunu hayata geçirmektedir.

RYTHM Vakfı'nın misyonu, fırsatlar yaratarak muhtaç olanlarla ilgilenmektir. Amacı, tatmin edici yaşam koşulları yaratmak ve sürekliliği kolaylaştırmak için çevreyi korumaktır. Ayrıca, geleceğimizin simgesi olan çocuklarımızın bugün ve gelecekte güvende olmalarını ve desteklenmelerini sağlamaya çaba gösterir. RYTHM Vakfı, QI Grubu'nun, çalışanların sosyal bilincini canlı tutan ve şirketin temel amacının sürekli anımsatıcısı olmaya devam eden ruhudur.

QuestNet İyilik Zinciri
QuestNet, ‘QuestNet İyilik Zinciri’ girişimi aracılığıyla, doğal felaket kurbanlarıyla ihtiyaç içindeki yoksul toplumlar ve topluluklar için mali destek ve kaynak sağlamaktadır.

Dünya çapındaki QuestNet ofisleri, çalışanların hayırsever toplum kuruluşlarını ziyaret ettiği ve alıcılara ihtiyaç duyduklarıyla memnuniyet sağladığı düzenli yardımsever 'geziler' düzenler. Uygun durumlarda mali yardımlar, şirket çalışanları ve Bağımsız Temsilciler tarafından gönüllü olarak yapılır ve ardından, RYTHM Vakfı aracılığıyla sağlanan 'QuestNet İyilik Zinciri' girişiminin somut örneği olarak şirket tarafından eşleştirilir.

Vejetaryen İlkeler
Kurumsal politikasının doğal bir parçası olarak, QuestNet ve QI Şirketler Grubu, sağlıklı vejetaryen beslenmenin yararları konusunda bilinci artırma yolu olarak, vejetaryenliği uygular ve destekler. Vejetaryen yemekler, tüm kurumsal etkinlik ve görevlerde sunulur.

Dünya Genelinde Ofisler

Hong Kong / Indonesia / Philippines / Singapore / Taiwan / Tajikistan / Thailand / Malaysia / Jordan / Kazakhstan / Oman / Syria / Uganda


QuestNet Offices


Head Office

Hong Kong

47 F Bank of China Tower,
1 Garden Road,
Central, Hong Kong
Tel: +852 2827 1889
Fax: +852 2827 1833 Office:
Room 1204-06, 12/F Jubilee Centre,
18 Fenwick Street,
Wan Chai, Hong Kong
Tel: +852 3669 0606
Fax: +852 2865 1028

Indonesia

Indonesia - Bali
Ruko Sunset Indah II, Blok A4
Jl. Sunset Boulevard, Kuta
Denpasar, Bali 80361


Indonesia

Tel: +62 36176 7630
Fax: +62 36175 8936 Indonesia - Jakarta
Wisma Metropolitan 2 15th Floor
World Trade Centre Complex
Jl. Jend. Sudirman 29-31
Jakarta 12920, Indonesia
Tel: +62 21526 8660
Fax: +62 21526 8663
+62 21526 8664


Indonesia - Surabaya

BRI Tower, 5th Floor, Suite 500
Jl. Jenderal Basuki Rachmat
No. 122
Surabaya 60271, Indonesia
Tel: +62 31548 0020
Fax: +62 31548 0019

Philippines

7/F Tower 1, Rockwell
– Meralco Business Centre
Blk. 4 Meralco Compound
Ortigas Avenue
Pasig City 1605, Philippines
Tel: +63 2626 2200


Singapore

15 Hoe Chiang Road,
#08-04 to 06 Tower 15,
Singapore 089316
Tel: +65 6491 0777
Fax: +65 6491 0778


Taiwan

15 Floor, No.88, Sec. 2, ZhongXiao E. Rd.
Zhong Zheng District,
Taipei 100, Taiwan
Tel: +886 22393 0588
Fax: +886 22393 0300


Tajikistan

Tajikistan
27 Lokhuti Street,
Dushanbe, Tajikistan
Tel: + 992 44600 4949
Fax: + 992 44600 4224


Thailand

Thailand
55 Wave Place Tower, 13th Floor,
13.08 Room, Wireless Road, Lumpini,
Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand
Tel: +66 2655 1526 to 28
Fax: + 66 2655 1529


Affiliated Companies


Malaysia

QuestNet Malaysia
QuestNet (M) Sdn Bhd
3A, Menara Amcorp
Amcorp Trade Centre
18, Jalan Persiaran Barat
Malaysia
Tel : +603 7967 9800
Fax : +603 7967 9801


Agents


Jordan

Alyousif center (2) - 2nd floor
Wasfi Altal St
Amman, Jordan
Tel: +962 79976 6002
Tel/Fax: +962 6567 2535


Syria

1st floor, Mardam Biek Building
Teliani Area, President Street
Damascus, Syria
Tel: +963 (11) 3323 566 / 567 / 568 /
Fax: +963 (11) 3319603


Kazakhstan

111A Zheltoksan Street
Office No. 5, Almaty
Republic of Kazakhstan
Tel: +77 2 7334 0877


Uzbekistan

C-5-st, 75 aprt, 21 Flat
Tashkent City, Uzbekistan
Tel: +998 90317 0538


Oman

GoldenPoint National LLC
PO Box 1185 PC/114
Muscat, Sultanate of Oman
Tel: +968 2448 7574
Fax: +968 2448 7443
Sms: +968 9600 0161


Uganda

Africa Global Distribution Co. Ltd
Nakawa House 5th Floor
Plot 7, PortBell Road
P. O. Box 3772
Kampala, Uganda
Tel: +256 414 220 702

0 Response to 'QuestNet - Network Marketing'

zzz

NM VİDEO ANLATIM

PABLO VE BRUNO

BİYOGRAFİ

Vijay Eswaran 7 Ekim , 1960'da malezyada doğmuş, malezyalı bir işadamıdır. QI grubunun yürütmeyle ilgili kürsü başkanıdır. QI Şirketinin merkezi hongkong ta bulunuyor.
Vijay Eswaran ayrıca bir yazar, konuşmacı ve daha çok hayırsever biri olarak tanınmaktadır. Network Marketing sisteminden elde edinilen kazancın bir kısmı ile, bir çok ülkede yardıma muhtac insanların ve öğrencilerin burs ihtiyaclarını karşılamak için kullandığı biliniyor.
Devamını Okumak İçin Buraya Tıklayın...

İzleyiciler